December 23, 2014

Rezeki December

Ingat tak GA yang KERUSI BUROK buat tu? So hadiah dah sampai hari Sabtu lagi sebenarnya. Tapi baru tadi aku suruh mak aku tolong...
December 10, 2014

Aku bergurau je.

Ramai yang nak cantik, nak kurus even nak sihat akan berusaha untuk mencari dan makan makanan atau supplemen yang berkesan untuk diri mereka...
December 10, 2014

iniblogke 600 bloglist

Aku faham apa perasaan bila kita buat GA atau segmen & then nobody ambik peduli. So aku harap korang boleh joing juga segmen ni as blog...
December 05, 2014

BR1M Sesi 2015

SYARAT KELAYAKAN Warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia sahaja Lelaki atau perempuan yang menjadi ketua kepada isi rumah / ahli ya...
December 05, 2014

Aku Hebat!

Tajuk entri macam nak kene pukul je dengan senduk masak kat dapur. Hahaha So sebenarnya semalam lagi aku nak buat entri ni, tapi sekali...
November 30, 2014

Sedition A.K.A Hasutan

Aku rasa ramai kot yang baca berita terkini kan? Aku baca akhbar awal pagi pun asyik baca benda yang sama je. Sedition Act atau dalam bahasa...
November 30, 2014

Tukar Header

Aku suka benda yang simple tak memening kan pandangan & kepala aku. Sebab aku tak suka rasa serabut. So kalau korang perasan header aku ...
November 28, 2014

GIVEAWAY KUSARAH 2014

*klik banner untuk join Syarat-syarat penyertaan; Warganegara Malaysia Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan Patuhi ...
November 28, 2014

Rancangan Time Tanam Anggur

Officially aku sekarang ni musim tanam anggur. Menunggu panggilan untuk berbakti kepada anak-anak bangsa nanti. Debaran yang aku sendiri mac...
November 23, 2014

First Giveaway by KAMAMIMI

First Giveaway by Kamamimi Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari! Ditaja oleh : Kamamimi  |  Nur As  |  Kasut Kusut ...
November 23, 2014

Mega Giveaway by Sya Domoru

[KLIK BANNER UNTUK JOIN] Senarai hadiah gempak :- Blouse x 1 by Rexylla Blouse x 1 by Mak Jah Closet’s Telekung x 2 Jubah Musli...
Powered by Blogger.