November 30, 2014

Sedition A.K.A Hasutan

Aku rasa ramai kot yang baca berita terkini kan? Aku baca akhbar awal pagi pun asyik baca benda yang sama je. Sedition Act atau dalam bahasa...
November 30, 2014

Tukar Header

Aku suka benda yang simple tak memening kan pandangan & kepala aku. Sebab aku tak suka rasa serabut. So kalau korang perasan header aku ...
November 28, 2014

GIVEAWAY KUSARAH 2014

*klik banner untuk join Syarat-syarat penyertaan; Warganegara Malaysia Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan Patuhi ...
November 28, 2014

Rancangan Time Tanam Anggur

Officially aku sekarang ni musim tanam anggur. Menunggu panggilan untuk berbakti kepada anak-anak bangsa nanti. Debaran yang aku sendiri mac...
November 23, 2014

First Giveaway by KAMAMIMI

First Giveaway by Kamamimi Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari! Ditaja oleh : Kamamimi  |  Nur As  |  Kasut Kusut ...
November 23, 2014

Mega Giveaway by Sya Domoru

[KLIK BANNER UNTUK JOIN] Senarai hadiah gempak :- Blouse x 1 by Rexylla Blouse x 1 by Mak Jah Closet’s Telekung x 2 Jubah Musli...
November 22, 2014

Kereta Kecil

Belum kerja sudah pasang angan-angan nak kereta. Tapi angan-angan itu sebenarnya perancangan aku untuk masa depan aku. Kereta kalau sudah be...
November 22, 2014

Bila Blog Kena Review Parihh

Blog Parihh ni sebenarnya ada buat segmen blog review tau. Memandangkan macam ramai sangat aku rasa yang join segmen ni, so review yang dia...
November 21, 2014

I Am Too Honest

Aku rasa apa yang aku ada ni maybe merupakan satu benda baik atau satu benda buruk yang orang lain maybe akan suka ataupun maybe tak akan su...
November 21, 2014

Wrap Up My Life

Dalam masa beberapa hari lagi kitaorang semua akan berpisah membawa haluan ke rumah masing-masing. 5 tahun setengah aku rasa bukan satu masa...
November 17, 2014

Full Day

Hari ni bagi aku merupakan hari yang penuh dengan aktiviti yang buat aku rasa ok dan agak bermakna sangat. Kenapa? Sebab hari ini aku telah ...
November 16, 2014

Cara Nak Pilih Laptop @ Notebook

Tahun 2014 hampir-hampir dah nak sampai ke penghujung. Nanti tak sedar tahun dah bertukar ke 2015 dan bermula lah lagi satu tahun yang baha...
November 14, 2014

Segmen : Blog Review By Parihh

[KLIK BANNER UNTUK JOIN] Rasa-rasa nak kena review blog boleh je join segment ni. Kalau tak nak kena review pun join juga lah supaya ...
November 14, 2014

Kecantikkan Selamanya?

Aku kalau bab buat entri agak-agak aku rasa macam tengah bagi ucapan philosophy pulak lepas tu macam malu aku jadi takde confidence nak buat...
November 12, 2014

Follow Follower

Aku ni jenis yang akan buat balik apa yang orang buat kat kita. Hehehe Ayat pelik. Tapi tak lah orang tu buat jahat kat aku, lepas tu aku pu...
Powered by Blogger.