December 23, 2014

Rezeki December

Ingat tak GA yang KERUSI BUROK buat tu? So hadiah dah sampai hari Sabtu lagi sebenarnya. Tapi baru tadi aku suruh mak aku tolong...
December 10, 2014

Aku bergurau je.

Ramai yang nak cantik, nak kurus even nak sihat akan berusaha untuk mencari dan makan makanan atau supplemen yang berkesan untuk diri mereka...
December 10, 2014

iniblogke 600 bloglist

Aku faham apa perasaan bila kita buat GA atau segmen & then nobody ambik peduli. So aku harap korang boleh joing juga segmen ni as blog...
December 05, 2014

BR1M Sesi 2015

SYARAT KELAYAKAN Warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia sahaja Lelaki atau perempuan yang menjadi ketua kepada isi rumah / ahli ya...
December 05, 2014

Aku Hebat!

Tajuk entri macam nak kene pukul je dengan senduk masak kat dapur. Hahaha So sebenarnya semalam lagi aku nak buat entri ni, tapi sekali...
Powered by Blogger.