May 27, 2015

Thanks God I Am Happy

Kadang kadang kan dalam hidup aku ni bila dapat suatu hal yang aku tak boleh buat pilihan, aku sangat berharap supaya aku boleh dapat p...
May 25, 2015

Sibuk

Minggu ni minggu paling last budak bersekolah.  Minggu depan dah mula nak cuti.  Pastu konvo aku pun kene time cuti. Tapi aku tak...
May 23, 2015

Mimpi Mencekik Entah Apa

Aku tak faham lah pasal mimpi ni. Aku mimpi semalam. Mimpi yang aku sendiri pun tak tau macam mana aku nak tafsir. Entah lah leher sap...
May 23, 2015

Sukarelawan

Aku sebenarnya minat pada benda-benda berkaitan dengan sukarela ni. Cuma aku tak pernah tau nak register atau macam mana benda ni berfung...
May 21, 2015

Murid Bagi Angpau

Budak zaman sekarang memang boleh tahan. Kenapa? Sebab diorang boleh bagi duit untuk hadiah hari guru. Guru dapat angpau dari murid. A...
May 12, 2015

The Hell Is This?

Part 1 Cuba bagitau aku kegilaan apakah yang berlaku pada diri aku ini sekarang? Kenapa sakit itu aku boleh rasa pada sakit yang hanya ...
May 10, 2015

Jadi Kamu Bila Lagi?

 Semalam aku jadi photographer untuk family aku lagi. Kalau ikut betul ini kali kedua aku jadi photographer family aku yang berkahwin. ...
Powered by Blogger.