September 21, 2015

Musafir Yang Merantau

Sepatutnya aku nak buat ni giveaway sempena raya bulan ni. Tapi sebab aku pun tengah sibuk nak buat Ibadah Qurban, & aku blum lagi balik...
September 10, 2015

Tukang Jahit Level 1

Okey, antara percaya atau tidak. Aku at the age of 24 tak reti guna mesin jahit moden. Moden lah, you know yang bukan nak hayun kaki naik tu...
September 06, 2015

September Giveaway Maybe?

So bulan ni aku rasa aku nak buat giveaway lagi. But then aku takmo buat giveaway senang macam hari tu, tempek je reload number lepas tu ko...
September 05, 2015

Keluar Dari Malaysia.

Bulan ni aku akan keluar dari Malaysia. Keluar sekejap aje. Itu pun bukan pegi jauh, pegi Vietnam. Kejap je okay kejap je. Hehehee  Unt...
September 04, 2015

Sibuk Atau Penyibuk?

Memang aku ni antara jadi penyibuk atau aku ni sebenarnya memang sibuk. Berapa lama blog aku terbiar aku pun tak hingat la...Tapi sebenarnya...
Powered by Blogger.