image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Update Giveaway Akan Datang- Buat Atau Tidak?

Dalam masa terdekat ni aku akan buat Giveaway yang pada pandangan aku sangat best ๐Ÿ˜œ.

Sebab apa?

Sebab hadiah yang aku tawarkan aku sendiri rasa bombasstiiikkkkaaaaa๐Ÿ™Œ

Aku bagi hint saja sikit-sikit :)


Yang ni gambar pinjam. Tapi akan ada dua microfon ni jadi hadiah. Sama kaler sama bentuk. ๐Ÿ˜›

Seperti yang digembar gemburkan. Dua set makeup brush ๐Ÿ˜

Dan....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

InsyaAllah...Akan ada lagi hadiah. Huhuhu....
Yang penting korang follow. Komen buat juga kalau nak, kalau ada yang setuju, GA buat masa 01.01.2017 nanti. ๐Ÿ˜œ

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Yeah!! Tak sabar nak tau hadiah yang selebihnya.. mesti ohsem ohsem kan..

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru :)

    sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih