Search This Blog

Tuesday, February 23, 2016

Bila Alam Maya Terbiar Sebab Alam Realiti Kerja Menggunung

Panjang betul tajuk entri kali ni. Lepas tu tajuk entri bosan. Sebab memang semua maklum yang kerja cikgu ni senang. Kalau budak cuti cikgu dengan sekolah dia ikut cuti kan?

Haih setahun jadi cikgu tahun ni aku rasa paling banyak rezeki. Iyelah, rezeki aku dapat jadi panitia dapat lagi sagu hati 18 fail kene update.

Lepas tu bertambah lagi rezeki dapat jadi penyelaras linus dapat lagi 5 fail darab 3 subjek untuk BM, Bi & Matematik. Sioknyerrrr


Thursday, February 11, 2016

Seminggu 1KG

Hellow gaissss. Mari kissess sikit kat pipi mmmuuuahhh hahaha
Apa citer aku yang macam tak reti-reti nak update blog ni? Hehehhee
Citernya sebab Tahun Baru Cina maka sibuk lah juga aku walaupun cuti sekolah seminggu.
Aku terlalu nak sibuk Ber Tahun Baru Cina macam diet dah lari tune sesangat sebab makanan superb gitu XD.
Tapi takat ni, syukur lah jugak kan...
Sebab seminggu turun sekilo.
Walaupun aku expect turun 2-3KG seminggu, but kalau turun sekilo seminggu pun kira okey kan?
Atleast maksudnya aku buat benda yang betul sebab ader turun.