image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Adakah aku penipu?

Hallo guys.
Serius lah aku betul-betul bz tau. Actually boleh ke aku online. Tapi kering idea nak taip aper.
Nanti aku taip pasal budak kang ada juga yang rasa boring. hehehhe.

So hadiah untuk GA aku actually aku belum pos. Aku ader inform dekat pemenang juga. And aku harap korang pemenang tu sabar menanti. Officially dah habis pun bulan Feb kan?
So, baki 3 pemenang yang takde PM aku tu aku kira burn & aku letak dengan GA yang akan datang. 

So aku boleh cakap banyak benda yang berlaku pada bulan Feb & Mac kali ni. Boleh dikatakan 80% benda yang berlaku unexpected. And yang baki 20% sudah aku jangka tapi aku still rasa macam was-was. 

Apa benda yang aku was-was tu? Hah itu la modal aku punya entri yang seterusnya. Hahaha

So kepada pemenang. I promise you. Hari Isnin aku pos hadiah korang. Serius ni yang benar. Hahahaa

Untuk aku pula. Aku google some inspirational words kononya. And aku end up suka yang ni. So aku buat jadi desktop backgroup & aku share kat korang juga. Just in case some of you might need this too. hehehe


Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Takpe sis, take your time, kitorang sabar je, hihihi.

    Lawa wallpaper tu, save dulu, sekarang selesa dgn wallpaper berkotak, senang classify apps ikut fungsi,hehe.

    ReplyDelete
  2. Wah, ada anjurkan giveaway rupanya. Ruginya tak join.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
  3. memang banyak benda yang tak dijangka jadi daripada apa yang kita jangka.

    btw, tiqaa suka warna wallpaper tu. hihihihi

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih