Search This Blog

Friday, February 10, 2017

Dan Pemenangnya Ialahhhhhhhhhhh

Okay so aku janji kan nak bagitau pemenang hari ni.

Memang sengaja aku kasi lambat-lambat. Kononnya nak post entri pemenang pada 10 haribulan Februari 2017 pada jam 10. Ingat nak buat 17hb sempena tahun 2017, tapi takde pula jam 17. πŸ˜…

So sebelum aku nak umum pemenangnya disini. Aku dengan gembiranya nak umum kan bahawa pemenang aku tambah. So jumlah keseluruhan mereka yang ada join GA aku ni pemenangnya akan menjadi 10 orang.

So untuk menjadikan GA aku ni lebih menarik. Aku hanya umumkan pemenang sahaja. Semua pemenang perlulah PM NAMA, LINK GA, NO.TEL, ALAMAT korang dekat aku di Facebook aku iaitu di SINI.

Andai kata, sehingga ke hujung awal bulan Mac iaitu bersamaan pada 1 Mac 2017, pemenang masih belum PM untuk tuntut hadiah, maka hadiah itu akan di serahkan kepada yang lain. πŸ‘Œ

Sebelum aku umumkan lagi ahaha...Di sini aku nak bagitau, aku cuma letakkan  senarai 10 pemenang itu. Tapi aku takkan bagitau korang menang hadiah apa. πŸ˜‚ So, aku harap andai kata hadiah dah sampai ke tangan korang, boleh lah update sekali yer korang menang apa. Bukan apa, sengaja nak bagi suprise kononnyer. 😘


Officialy Hadiah punya ialah
 2 Pemenang untuk Portable Mikrofon

2 Pemenang untuk Makeup Brush

Dah 

6 Pemenang untuk buku preloved. πŸ’Ÿ




SENARAI PEMENANG THE JANUARY GIVEAWAY by MEK ZUMBIE











SO Taniah kepada pemenang ye. Harap-harap yang tak menang tu jangan putus asa jangan bersedih, 😘

Thursday, February 2, 2017

Peserta The January Giveaway by MEK ZUMBIE


Berikut ialah senarai peserta giveaway yang valid :)
(Rupa-rupanya sesetengah komen peserta aku kena publishkan secara manualπŸ˜…Sorry guys. Aku tak lupa korang. Aku akan update lagi😘)

1. Zafirah Nazri 
2. Noor Najwa
3. Nor Nazliana 
4. Belogs JM
5. Atiqah Hanapi
6. The fade
7. Noor Akma
8. Noor Maizan
9. Julie Nida
10. Mrs Fuzy sweetsour 
11. Ana Suhana 
12. Unni Anje
13. Fhatin Amelia 
14. syakirah jf.
15. nur sabrina
16. thezofiroh
17. Noor Atikah Ramli
18. Malas letak
19. Amani 
20. afiqah zamri
21. Fatin
22. Hani Fadhlina Abdul Rahman
23. Husna Izzati
24. Nurul Hayati
25. Azman Arsad
26. Atyy Azmi
27. Norfaz Premix 
28. wawaabdhadi 
29. AJIM 
30. Mas 
31. Shafyqah Azri
32. Nona Qiyah 
33. Amanda Suria 


Bukan senang nak pilih pemenang ni. Huhuhu

But actually ada good thing yang akan berlaku. Tunggu tau :)

Bersedia untuk pengumuman pemenang huhuhuhu

Bagi yang blur dan tak paham apa benda ni. Sebenarnya aku dah anjurkan satu Giveaway sebagai pembuka tahun 2017. Korang boleh jenguk dekat SINI giveaway itu. Untuk hadiah pula boleh jenguk dekat SINI. 😜

Pengumuman Keputusan Pemenang Giveaway


Sorry guys sebab buat suspen hihihihi

So officially tutup GA. 

Pemenang akan diumumkan pada 11 haribulan Februari ini. (tetiba pula dapat tarikh tetap) 

Hadiah lumayan itu boleh korang tengok dekat SINI.

And then senarai peserta pula aku akan update dekat post entri yang lain.

Tujuannya? Shortcut untuk korang visit blog dorang yang ada join.

So jangan risau, aku lari tak kemana, aku janji aku bagi hadiah, takat ni aku tak pernah mungkir okey. Hahhahaha