Hadiah 2k18 Giveaway

January 04, 2018
Hai gaiiss😘

So kat entri ni ialah hadiah-hadiah yang korang boleh pilih untuk 2k18 Giveaway aku tu k.
Setiap gambar aku dah letakkan kod. Kononnya ahahaha.

So masa korang nak buat entri tu, sila lah letak gambar hadiah yang korang nak tu sekali k.

Kalau tak keberatan boleh link kan terus gambar entri korang tu kat sini. Hehehe

So kalau korang tengok, ada benda yang pre-loved (sebab aku memang dah tak ada pakai lagi tapi condition dia super elok ok) And kebanyakkannya benda baru yang aku tak berkesempatan nak pakai dan terpaksa jadikan sebagai hadiah GA sebab aku ni amalkan minimalistik kononnya ahahha.

Padahal dalam bilik still banyak barang huhuhu.

Adidas NIKE Sport Pouch: ASP001 (preloved)

Black Leather Handbag : BLH002 (preloved)

Black Leather Anella: BLA003 (preloved)

Novel Dari Alam Lain: DAL004 (new)

Diary Classic : DC005 (New)

Novel The Unsung Hero: NTUH006

Blouse Kuning XXXL: BK007 (New)

Blouse Bunga XXXL: BB008 (new)

Blouse Merah XXXL: BM009 (New)

10 comments:

  1. Saya nak blouse merah dan blaus merah........

    kalau boleh, bag nak jugak..ahahha

    ReplyDelete
  2. Wow.. Hadiah ohsem bangat nie.. Nak Novel..

    ReplyDelete
  3. best! nanti join k. EH btw, adidas sport pouch tu sy rasa salah kot. Bukan Nike eh..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, Hahaha Nike ahaha typo boleh adidas. Aku excited nak buat GA smpai typo. hahaha tq

      Delete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih

Powered by Blogger.