March 10, 2018

ANOTHER GIVEAWAY LAGI?

So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu? Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea.  Aku harap...
January 14, 2018

Jangan Risau

So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik πŸ˜… Sebab cu...
January 05, 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

πŸ™…ENDπŸ™… Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited k...
January 04, 2018

Hadiah 2k18 Giveaway

Hai gaiiss😘 So kat entri ni ialah hadiah-hadiah yang korang boleh pilih untuk 2k18 Giveaway aku tu k. Setiap gambar aku dah letakkan...
January 02, 2018

Giveaway Yang Akan Berlangsung

Berita baik untuk korang semua. Hehehe Aku ni kalau ader update entri je, mesti sebab nak buat giveaway. Betul tak? Hehehee So ni baru ...
November 06, 2017

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah😒 , sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time.  K...
September 17, 2017

Itu lah Sugar Glider.

So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu. Aku suka pegi sebab entah lah. S...
Powered by Blogger.