January 14, 2018

Jangan Risau

So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik ๐Ÿ˜… Sebab cu...
January 05, 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™… Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited k...
January 04, 2018

Hadiah 2k18 Giveaway

Hai gaiiss๐Ÿ˜˜ So kat entri ni ialah hadiah-hadiah yang korang boleh pilih untuk 2k18 Giveaway aku tu k. Setiap gambar aku dah letakkan...
January 02, 2018

Giveaway Yang Akan Berlangsung

Berita baik untuk korang semua. Hehehe Aku ni kalau ader update entri je, mesti sebab nak buat giveaway. Betul tak? Hehehee So ni baru ...
November 06, 2017

Sebab Part Time Jadi Student.

Well, bagi yang tercari-cari aku *kalau xde xpe lah๐Ÿ˜ข , sebenarnya masa aku agak pack semenjak aku sambung belajar secara part time.  K...
September 17, 2017

Itu lah Sugar Glider.

So hari ni aku teman mak aku gi pasar. Kalau kat Sabah kitaorang ada satu istilah which known as tamu. Aku suka pegi sebab entah lah. S...
September 08, 2017

Tips Cari Jodoh???

Aku ni bukan lah gatal sangat nak kawin atau nikah ke aper. Tapi rasanya aku berada dalam fasa bersedia kot untuk mencari kawan. Tapi ra...
Powered by Blogger.