image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

OFFICIALLY END

Okey, so hari ini 7.7.2017
Bermula lah Giveaway daripada aku yang baru nak aktifkan diri dalam blog semula ni. 😅
So untuk hadiah, korang boleh jenguk hadiah apa yang di Giveawaykan hehehe dekat SINI


Berikut ialah syarat-syarat Giveaway aku yang extra biasa ini :

1. Wajib follow blog aku

2. Wajib follow Instagram aku which is Ini & Itu (like minimum 1 gambar dalam Instagram, lebih pun xpe)

3. Wajib buat entri yang bertajuk "Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!"

4. Wajib letak banner seperti yang 👆, kemudian backlink kan ke sini.

5. Wajib buat entri pendek tentang hadiah yang korang minat, maksimum hadiah yang korang boleh pilih ialah 2 jenis & sila bagitau mengapa. Kut-kut aku baca lepas tu aku rasa "o memang dia patut menang benda ni" hahaha

6. Wajib komen penyertaan korang dalam komen entri ini, beserta dengan link entri penyertaan korang sekali. 

7. Giveaway ini akan berakhir pada 27 Julai 2017


So...Aku rasa macam ok. Hehhehee X susah juga kan? 
Good luck😘

OFFICIALLY END

Share this:

CONVERSATION

51 comments:

  1. Coba nasibbbbbb, mana tahu rezekii, kan ~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. https://robiahtul.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. akak join:)

    http://www.sheilainspire.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

      Delete
  5. saya join ! http://themaiman.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput bebanyak gegirls lagi tau ahahhaa

      Delete
  6. saya join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. saya join sis :)

    http://farhannajafri.blogspot.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. http://www.jiakreatifelt.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck! Semoga berjaya dapat Sony headphone :P

      Delete
  11. Sya join :D
    sorry tak de instagram huhu , but still boleh join kan ? hmhm

    http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je join hehehe, good luck for kasut & headphone :P hehehe

      Delete
  12. join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Sha joint...
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html
    IG : kasih_shadz
    Semoga ada rezeki Sha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha good luck untuk selendang feveret kuning dengan headphone. Hahaha kalau rezeki jgan lupa lompat bintang k. hahaha

      Delete
  14. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ig : jmbelogs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa layak je nak join. Headphone yang JM pilih kan lelaki pun boleh hehehe Good luck tau :)

      Delete
  15. All the best mek. Menarikla hadiah tapi tak sempat nak join niiiiiii.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete
  16. Ada rezeki..Ada Hadiah...
    Ku mencuba nasib untuk membodek..

    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha boleh je kalau nak pilih kain tudung selain laptop bag & headphone tu hahaha. Good luck tau :)

      Delete
  17. Salam mek i join!

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway-27.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good untuk tali skipping dengan headphone :) hehehe

      Delete
  18. Dah lepas, baru jumpa blog mekzumbie..
    Salam perkenalan Mek Zumbie..

    ReplyDelete
  19. Bismillah.. Joined! :) http://kawaiilady.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai good luck untuk headphone & bag tau :)) hehhee

      Delete
  20. saya join .... nak bag laptop tu ... hehe.

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga berjaya untuk memenangi bag laptop :)

      Delete
  21. Saya beg laptop dan kasut . Hehe..harap ada rezeki

    ReplyDelete
  22. Saya join.

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. BV joinnn, all the best semua :D

    http://bivichan.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha semoga headphone lama berganti yang baru tau :)

      Delete
  24. Join :)

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck, semoga memenangi tali pinggang atau headphone :P

      Delete
  25. Saya join ! =)

    https://fatinun.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha good luck. Semoga dapat shawl atau tali skipping & beberapa benda yang lain ahaha XD

      Delete
  26. http://areumdawa.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html
    join jugak ye :)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih