image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Nak buat Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!



So gais. 
Untuk menyambut kembalinya aku ke dalam dunia blog ini. Hahaha *sangat drama
Aku nak buat satu giveaway yang aku namakan sebagai

"Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!"

Tadadaaaaaaa!!!!

Hahahaha...
Ok why preowned? Sebab benda ni actually milik aku. Tapi aku pakai dulu, tapi then sampai sekarang x pakai-pakai lagi. So ada yang aku tak pernah pakai pun, and then ada yang aku pakai baru sekali dua and then takde chemistry dengan benda tu, so aku tak pakai lagi. 

Ada beberapa benda yang maybe korang boleh cuba untuk dapat dan menang atau probably berminat nak menang, sebab untuk pendapat aku lah. Ada yang best juga. ahahaha

So apa benda yang aku preowned sangat tu.


1. This is flat shoe. Aku belum pakai lagi untuk jalan-jalan. Cuma pernah pakai aje. Kalau ada yang menang ni mesti happy tengok tapak kasut bersih macam baru lagi ahahha. Ini nak dijadikan Giveaway. Kenapa? Bila dah smpai macam takde baju aku yang boleh matching dengan kasut ni. So dah nak dekat sebulan dua terdampar dekat rak kasut, aku biasanya benda tak pakai sebulan dua memang terus aku akan keluarkan so dia tak terlonggok kat situ.




2. Probably ada yang tanya. "Ko ni bertudung juga ke?". Jawapannya, ya sometimes hahaha. Aku bertudung jenis selendang banyak. Satu dua je yang bukan selendeng. Yang ni pun almost 6 bulan aku tak pakai. So siap sedia untuk di giveaway kan. hehehe




3. Yang ni bag laptop. Atau case laptop yang jenis macam beg la kut kan? Yang ni seriusly best nak pakai. Cuma aku tak reti pakai sebab aku ni jenis malas nak angkut laptop pakai tangan. Selalu aku sumbat dalam beg so benda ni aku tak terpakai. Dalam dia sangat soft, luar dia lawa. Tengok gambar pun tau hehehe.




4. Yang ini pula ialah hardcase untuk Macpro keluaran 2016. This is marble design. Aku tak pakai juga. Kut kut ada yang jenis pakai laptop MacPro 2016 tu boleh lah usha kalau berminat.




5. Yang ni pula tali pinggang jenis getah. Aku tak pasti lah berapa kecik. But aku boleh jamin yang besar macam aku boleh muat kot. Why nak giveaway? Sebab aku jenis tak pakai tali pinggang. Mula-mula beli konon nak stylish la. Sekali aku memang jenis tak pakai stylish stylish punya benda. ahahaha




6. Headphone ni aku beli last year pakai dalam 5 kali je kut. Termasuk nak test kejap tadi dah 6. Tujuan aku beli? Asalnya sebab aku kononnya nak dengar laju kuat-kuat la. Padahal aku ni pun sebenarnya mana ada masa nak dengar lagu bagai. Lepas tu tak minat pakai benda-benda earphone ke headphone 😅.




7. So kalau korang perasan. This is like entah aku pun tak tau nak panggil apa benda. But yalah. Ini lah benda dia. Semua ada dalam ni. Termasuk tali skipping. Aku memang tak boleh nak skipping sekarang, actually sejak aku injured & bedah kaki bagai. Korang boleh cuba follow kat SINI. Ada beberapa cerita kalau korang nak tau hahaha. Yang penting part ni agak pelik kandungan hadiah GA dia ni ahhahaha




8. Last but not least. Bag yang aku ader update aku beli dekat ZALORA. HAhaha cepat ke aku nak jadikan Giveaway? Beg ni aku pakai 3 kali. Lepas tu aku sedar aku tak suka pakai beg yang bentuk dia fix. Aku nak pakai beg yang jenis canvas gitu. Sangat tak tetap pendirian ahahaha..


So itu ialah senarai list & everything yang aku nak jadikan Giveaway.
Jumlah dia semua ada 8 hadiah.
Aku akan update entri baharu untuk syarat pertandingan. Ini cuma sebagai pembuka. So probably malam ni atau besok aku akan update entri untuk Giveaway ni. Aku nak consider masa aku nak open Giveaway ni sebab aku akan ke luar kawasan pada bulan July ni untuk kursus. So aku takut kang aku janji hari macam ni nak bagi hadiah tup tap tup tap delay lak seminggu. Rugi ok, korang yang rugi nanti. Hehehe.... So tunggu entri Giveaway okey?

Share this:

CONVERSATION

10 comments:

  1. waaah bagusla daripada barang2 duduk terperuk simpan..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mek...bestnya banyak hadiah ada...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. https://robiahtul.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    saya join :) ada rezeki saya

    ReplyDelete
  4. Joined :)

    http://nonasani.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Best best. Dari kita tak pakai, baik kita buat prelove giveaway 💕💕💓

    ReplyDelete
  6. hah , saya dah ada idea nak yg mana . hehe

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih